tiistai 8. heinäkuuta 2014

Lupausten pettäjä täällä hyvää iltaa!

Otsikko viittaa taannoiseen postaukseen ja lupaukseen siitä, että aktivoidun kirjoitteluhommissa. Elämä on ollut kuitenkin melko hektistä koko loppukevään ja alkukesän ajan, että ei ole ehtinyt-jaksanut-viitsinyt uhrata ajatusta kovin tiheään tänne blogiin. Mutta siis tarkoitus on aktivoitua ja ehkäpä kehittää rutiininomaisempi tahti tähän. Mutta katsotaan miten se lähtee tästä sujumaan :)

Kiireistä huolimatta treenirytmi on pysynyt koko ajan hyvänä. Nyt onkin taas uusi haaste edessä, nimittäin kesäloma. Töitten lomaan treenaamiset saatiin soviteltua oikein mainiosti yhteen, mutta kesälomalla aikatauluton elämä tuo omat sovittelunsa. Heräisikö kympiltä vai vasta yhdeltätoista, miten se paljon puhuttu ruokarytmi, mitä aktiviteettia lasten kanssa ja mitä kaikkea tässä nyt on sotkemassa pyhää rytmiä.

Treenit ovat olleet, ylläri ylläri, kovin salipainotteiset. Olen himmaillut hiukan tahdin kanssa eli en ole 6 päivänä viikossa nostamassa puntteja vaan 4 x/ vko on saanut riittää. Muutoin olen käynyt pari kertaa pyöräilemässä ja tehnyt jotain muuta pientä oheishommelia. Kesäloman kunniaksi pitää ottaa muutamat pyörälenkit ohjelmistoon ja nauttia aerobisen kunnon noususta.

Punttikunto on noussut vuoden aikana paljonkin. Lähtötasokin oli jo suhteellisen kova, mutta kyllä huomaa, että jotain on tullut tehtyä. Lihaskasvua on tullut kivasti. Läskin alla on ihanan tuntuiset muskelit. Osittain ne erottuukin eli parhaiten tässä kohtaa etureidessä, olkapäissä, käsivarressa, hauiksessa ja pohkeissa. Tekemistä on vielä takareisi-peräkonttiosastolla, tavoitteeni ei ole mikään hyppyriperä, mutta voisihan tuo pikkuisen muotoutua tuosta. Lisäksi vatsan alue on se joka tarvitsee varmasti seuraavan vuoden ollakseen edustuskunnossa.
Vielä ei kehtaa olla paitahihasillaan. Kuinkahan monta vuotta minunkin elämässä on mennyt miettimällä "en kehtaa"...
Pyöräilylenkkiä

Vatsalihaksia :)

Vatsalihaksia tässäkin
Lopuksi ohjenuoraa elämään! Go girl Go ja rakasta itseäsi, juuri sellaisena kuin olet!
   

                                                                         Ekaterina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti